Tegyük elfogadhatóvá, hogy 2024-ben megpofozhassuk a transzfóbokat! – adta utasításba az LMBTQ-aktivista

2024. január 21. 07:59

A videójának végén arra bátorítja követőit, hogy ha valamelyikük találkozik egy transzfób emberrel, pofozza fel.

2024. január 21. 07:59
Pride March In Kolkata, India

A Libs of TikTok-csatornára felkerült egy videó, amelyben egy LMBTQ-aktivista arról beszél, szerinte az idei év egyik nagy feladata, hogy elfogadottá kell tenni, hogy megpofozzák a transzfóbokat.

Állítása szerint normalizálni kell az erőszakot azokkal szemben, akiknek nem tetszik a transzneműség.

Természetesen az aktivista annyira hisz az egyenlőségben, hogy férfiakat és nőket is megpofozna, ha azok nem szeretik a transzokat. 

Ha transzfób megjegyzéseket tesz valaki, akkor szabadon lehessen megütni!”

– idézi az aktivistát a Vasárnap

***

Nyitókép: Sudipta Das / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jan36
2024. január 26. 16:34
Egyébként sunyin van felvetve a kérdés. "aki nem szereti az aberráltakat" Szó sincs passzívitásról, egyenesen szeretni kell őket. A legközelebbi performanszukon meg kellene "szeretgetni" őket. Csak didaktikus célból. Hogy tudják, meddig nyújtózhatnak.
jan36
2024. január 26. 16:27
Mi van ezzel a törpebuzival? Megdegedt benne a bab, és az feszíti? Addig nem vitte végig az eszmefuttatását, hogy esetleg visszaütünk?
blondibarbi
2024. január 25. 03:13
Transz az, akinek kicserélték összes sejtjének Y kromoszómáját X-re, vagy az egyik X-et Y-ra. Ha létezik ilyen, jelentkezzen ! Minden egyéb "transz" csak egy agybeteg barom. Kezdhetjük a pofozkodást, de ütök ám és hirtelen ! Először akkorát, amekkorát tudok, aztán egyre nagyobbakat !
Obsitos Technikus
2024. január 22. 10:15
Mi az a transzfób? Retteg a transzformátoroktól? Mondjuk félelmetes dolgok is azok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!