Új szint: egyetlen bombával egy egész utcát pusztítottak el az oroszok (KÉPEK)

2024. május 06. 17:38

Egy helyi rendőr szerint ez volt az első alkalom, hogy Oroszország ilyen teljesítményű fegyvert használt Harkiv régióban.

2024. május 06. 17:38

Nyitókép: Facebook

Oroszország először csapott le Harkiv régióban átalakított FAB-1500 bombával, melynek következtében egy egész utca elpusztult. „Körülöttünk minden úgy rengett, mintha földrengés kezdődött volna. Egy egész utca egyetlen csapással elpusztult. Monacsinyivka faluban mindenki érezte, hogy egy másfél tonnás bombával támadott az ellenség” – számolt be egy szemtanú a Pravda szerint. A cikkben azt írják: ebben a Kupjanszki járásban fekvő határ menti faluban már csak száz helybéli maradt, katona egy sem. 

Forrás: Facebook

Az oroszok mégis egy pusztító FAB 1500-al támadtak, amelyet speciális modullal szereltek fel, amivel a bomba egy repülőgépről való indítás után a levegőben tovább tudott repülni. Szerhij Bolvinov, a harkivi területi rendőrkapitányság nyomozója szerint ez volt az első alkalom, hogy az oroszok ilyen teljesítményű fegyvert használtak: „Az egyetlen dolog, amit el tudtak érni, hogy lerombolták a falusiak házait és megöltek egy 88 éves asszonyt. A holttestét a csapás után emelték ki a romok közül” – fogalmazott a nyomozó. 

Forrás:  Facebook

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­­g­­a­­­z­­­i n­i­­m­­­f­­o­­m­á­­n­i­­­á­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
valerian-0
2024. május 07. 20:43 Szerkesztve
tizennyolcfok 2024. május 07. 18:30 nem tudom nem észrevenni, hogy ezek az oroszok erősen háborúpártiak. Tudod, ez mind nem lenne, ha az amcsik nem provokálták volna ki azzal, hogy hagyták az ukrork nácikat 80000 oroszt lemészárolni, meg nem rúgták volna fel az oroszokkal kötött egyeséget, miszerint nem fognak nato bázisokat telepíteni Oroszország tövébe, meg urszuka von der lejjebb picsasszonyka és bábjai nem tolnák ezerrel az usa globalistáinak szekerét és vele együtt Európát a pusztulásba, a ti buta fejetek asszisztálásvával.
tizennyolcfok
2024. május 07. 18:30
nem tudom nem észrevenni, hogy ezek az oroszok erősen háborúpártiak. nem kéne a felcsúti mocsadék gecinek és a kefefejű pincsijének lassan hümmögniük kettőt emiatt?
Zolotarjov
2024. május 07. 07:52
,,amivel a bomba egy repülőgépről való indítás után a levegőben tovább tudott repülni...,, Mindenképpen tovább repül, mivel kezdősebességként megkapja a repülő kezdősebességét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!