Közel az áttörés? Betiltanák a kiskorúak „nemátalakító” műtéteit Marylandben, ha nincs szülői beleegyezés

2024. március 04. 07:10

Az amerikai államban a gyermekek jelenleg 12 éves koruktól, szülői beleegyezés nélkül „nemátalakító” beavatkozást kérhetnek!

2024. március 04. 07:10

Az Axióma arról ír, hogy egy  marylandi törvényjavaslat megtiltaná, hogy orvosok a szülők tudta és beleegyezése nélkül „nemátalakító” beavatkozást nyújtsanak kiskorúaknak. Hozzáteszik: a törvényjavaslat értelmében 

bárkit egytől három évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetnének, aki ún. „nemi hovatartozást megerősítő ellátást” engedélyez

 vagy biztosít kiskorúak számára.

Mint kiderült, a törvényjavaslatot 16 republikánus mellett 3 demokrata képviselő is támogatta. Maryland jelenleg egyike azon öt államnak, mely lehetővé teszi, hogy gyermekek 12 éves koruktól, szülői beleegyezés nélkül „nemátalakító” beavatkozást kérjenek. A különféle beavatkozások a hormonterápiától a nemi szervek eltávolításáig terjednek – tudjuk meg. Hangsúlyozzák: 

az ilyen eljárásokkal szemben már 22 államban korlátozásokat vezettek be.

Az Axióma leszögezi: ,,nemváltó” beavatkozások eredményeiről készült fényképek és videók, valamint az azokon részt vevők tanúvallomásai Amerika-szerte jelentős felháborodást váltottak ki mind a politikusok, mind a jogvédők részéről. A Human Rights Campaign és a Trevor Project nevű szervezetek liberális kampányai szintén indulatokat váltottak ki, ugyanis

 azt a hamis állítást terjesztették, hogy amennyiben a kiskorúaknak nem biztosítanak hozzáférést a transznemű eljárásokhoz, akkor öngyilkosok lesznek.

 Eközben liberális törvényhozók olyan törvényjavaslatokat terjesztettek elő országszerte, amelyek a nemi átalakulások „megerősítésének” elmulasztását gyermekbántalmazásnak minősítenék.

A törvényjavaslat azonban nem teljes körű, ugyanis nem tiltaná be általánosan a nemátalakító eljárásokat, csupán megkövetelné a szülőktől, hogy részt vegyenek a folyamatban, amíg gyermekük kiskorú, írják. 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­­­o­k­ ­­­v­á­r­n­­a­­­k­­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
szabadabb
2024. március 05. 07:50
Anyú!? A piros hajú néni- bácsin miért van akkora kesztyű? ??
fater0921
2024. március 04. 20:27
Naon szépen néz ki az a szakállas barom a kép baloldalán. Egy gyönyörűség......hogy rohadna meg!!!!!!
atti64
2024. március 04. 12:15
LMBTQ KIIRTANI MIND PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!