Nem sokkal halála előtt posztolt Tina Turner – ez magyarázhatja halálát

2023. május 25. 16:00

„Nagy veszélybe sodortam magam azzal, hogy nem voltam hajlandó szembenézni a valósággal” – írta bejegyzésében az énekesnő.

2023. május 25. 16:00
null

Ahogy szerdai cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Tina turner hosszú betegség után, békésen elhunyt a svájci Zürich mellett található otthonában. „Ma van a Nemzetközi Vese Világnap. Hogy ez miért fontos? Mert a vesék úgy mennek tönkre, hogy nem érzed a fájdalmat. És ezért ma azt mondom: Szeresd a veséidet! Megérdemlik” – idézett a Magyar Nemzet az énekesnő egy korábbi bejegyzéséből, amelyet még március elején posztolt.

A szupersztár azzal folytatta:

a veséi estek áldozatul annak, hogy a magas vérnyomását nem kezelték gyógyszerekkel. 

„Nagy veszélybe sodortam magam azzal, hogy nem voltam hajlandó szembenézni a valósággal, hogy napi, egész életen át tartó gyógyszeres terápiára van szükségem. Túl sokáig hittem azt, hogy a testem egy érinthetetlen és elpusztíthatatlan bástya” – fogalmazott bejegyzésében.

Nyitókép: Facebook

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. május 25. 18:23
Zseniális, egyedülálló, ikonikus, felejthetetlen énekesnő és kedves, mindig nevető, mosolygó ember! 35 évesen is, de korábban is, számomra ő volt az örök energiabomba, a kicsattanó életerő, a soha el nem múló fiatalság, az emberi jóság megtestesülése. Annyi jót hozott a világnak, az emberiségnek, hogy felfoghatatlan, hogyan volt erre képes!?
Józsi6
2023. május 25. 18:00
A világhír sok ember számára azt a képzetet kelti, hogy érinthetetlenek. Testileg, fizikailag, jogilag. Tévednek - emberi gyarlóság.
formaegy
2023. május 25. 17:21
Azért nem lenne rossz, ha minden beteg 83 évig élne. Részvétem.
békalepcse
2023. május 25. 17:04
A hipertónia nem viccel. Nekem is van, gyóccerem is van rá de kurva szarul vagyok ha szedem. Még várnék az élethosszig tartó szedésével, amig normálisan működik a vesém és nem kapok agyvérzést. Az élet zord és tudni kéne jól dönteni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!