Idegen anyahajó küldhet szondákat a Földre – állítja a Pentagonra hivatkozva egy angol lap

2023. március 16. 20:35

A Daily Star szerint már a vezető amerikai katonai szerv is „ufószondákról beszél”.

2023. március 16. 20:35
null

A Daily Star arról ír, hogy a Pentagon egy földönkívüli anyahajóról számolt be, amely szondákat küld bolygónkra, azonosítatlan repülőtárgyak formájában. Teszi ezt úgy, mint a NASA, amely kisebb hajókat használ a Naprendszer más bolygóinak felfedezésére.

Az állítólag nagyméretű anyahajó jelenlétére a Pentagon All-Domain Anomalia Resolution Office (AARO) igazgatója, Sean Kirkpatrick és a Harvard Egyetem csillagászati tanszékének elnöke, Abraham Loeb hívta fel a figyelmet jelentésében.

A lap ismerteti, hogy a 2022-ben alakult AARO célja, hogy

– legyen szó akár az égen, akár az űrben, vagy akár a víz alatt feltűnő anomáliákról.

A Daily Star felidézi, hogy 2005-ben az amerikai kongresszus felkérte a NASA-t, hogy találja meg a 140 méter átmérőjűnél nagyobb objektumok 90 százalékát. Ennek eredményeként építették meg a Pan-STARRS teleszkópokat. Mint ismert, ez vezetett a hosszú, vékony, ceruza alakú Oumuamua, egy azonosítatlan csillagközi objektum felfedezéséhez, amelyről sok tudós azt hitte, hogy mesterséges.

A jelentésből kiderül az is, hogy a csillagászok nem vennék észre a miniszondák kibocsátását, mert azok nem vernek vissza elég napfényt ahhoz, hogy a jelenleg használt távcsövek észrevegyék őket – teszi hozzá a lap.

Az NBC kapcsolódó videós összeállítását alább tekinthetik meg:

Nyitókép: KTSDesign/AFP

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2024. március 09. 21:43
http://www.echelon8.org/1989_november.htm Te jó ég. Ezek még csak most fedezték föl, amit én 1989-ben határőr sorkatonaként láttam. Le van maradva tőlem a NASA fényévekkel.
ProletarFC
2024. március 09. 21:33
Bident egyértelműen az ufok elmeprogramozzák.
pugacsov-0
2024. március 09. 15:37
Mit nem adnék ha valaki megrendezné Sinkovits hangjával az UFOk már a spájzban vannak jelenetet..
gonterl
2023. március 18. 17:29
Bizonyára már megvizsgálták aerodinamikai ismeretekkel, ezt a gyakori formát, ami lehetővé teszi a tapasztalt sebességet, irányváltást, a nyomkövetés lehetetlenségét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!