Ilyen, amikor a fronton harcoló orosz katonákra bombát dobnak

2022. november 13. 10:35

Rendkívül megrázó felvétel. Csak erős idegzetűeknek!

2022. november 13. 10:35
null

Az ukrán-háború egyik legfontosabb szereplőivé váltak a drónok, melyekkel minimális kockázattal tudtak az ellenséges csapatok fölé szállni. A The Sun brit bulvárlap birtokába jutottak az I. Vlagyimir kijevi nagyfejedelem után elnevezett 53. külön gépesített dandár által készített felvételek. 

A képsorokon több dróntámadás is látható a repülő eszköz szemszögéből: a képsorok tanúsága szerint az állásaik közvetlen közelében tartózkodó orosz katonákat vettek célba a frontvonalon. 

A felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk: 

Nyitókép: YouTube-képernyőkivágás

 

Összesen 282 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lisa
2022. november 14. 06:48
A történelem már megmutatta, hogy a gyenge idegzetü emberek is tudnak csodát tenni! Az Élet tisztelete a normális! Amúgy egy ukiszopó fotelharcoshoz van „ szerencsém „?
Soma1977
2022. november 13. 21:29
Értem én hogy egy háborúban nincsenek már "szabályok",de!! Mikor majd a másik is odab.sz,akkor sem kell majd nyivákolni a háborús bűnökért!!Egyre furább hogy egy félig letarolt országnak amelyik visszafoglal romokat.Nem érdeke még mindig a békekötés.Most ez kinek is a háborúja?
Gyzoltan
2022. november 13. 17:54
Tanulságos felvételek! Remélhetőleg tanulmányozzák is a honvédség köreiben, a vezérkarnál! Ujj harcászati eljárásokat kell kidolgozni! Ilyen hatékony ellenséges tevékenységet egyetlen hadsereg sem engedheti meg magának!
sorostalanság
2022. november 13. 17:19
Hagyjátok már ezt az ukrán f@sz-szopást. Mi a tökömből látszik, hogy: 1. hol készült? 2. mikor készült? 3. milyen nemzetiségű a megtámadott 4. milyen nemzetiségű a támadó Szóval mandi, menjetek a retkes f@szba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!