Ágyban fekve, e-cigarettázva jelentkezett be az észt parlament ülésére egy képviselő

2021. április 16. 11:59

Zene is szólt a háttérben.

2021. április 16. 11:59
null

Ritkán látható jelenetre került sor az észt parlamentben, ahol online volt jelen az egyik képviselő – Észtországban a képviselők dönthetnek úgy, hogy nem mennek be az ülésekre, ilyenkor egy videóalkalmazás segítségével csatlakozhatnak a napirendi pontokhoz.

Épp a klímasemlegesség lehetett a téma, amikor szólították Tarmo Kruusimäe képviselőt, aki egyébként a kereszténydemokrata Isamaa párt tagja.

A politikus azonban az ágyában feküdt, elektromos cigarettát szívott, és egy 80-as évekbeli popszámot hallgatott, amikor bekapcsolták. Egy idő után fel is hagyott a házelnök-helyettes Kruusimäe szólítgatásával, és visszatértek a következő ponthoz.

További pikantériát kölcsönöz az ügynek, hogy az angol nyelven is publikáló észt ERR szerint ő az a képviselő, akinek a javaslatára jövedéki adóktól mentes lett az elektromos cigaretta folyadékának árusítása az országban.

A 444.hu azt is kiderítette, hogy Kruusimäe Kojamees néven punkrock előadóként is ismert, bár a legnépszerűbb száma inkább foci indulónak tűnik, és nem hagyományos punkzenének.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. április 17. 15:21
Kövér már egy-két millát kiszabott volna rá. Ha nem fideszes.
kizökkentidő
2021. április 16. 13:53
"Észtországban a képviselők dönthetnek úgy, hogy nem mennek be az ülésekre, ilyenkor egy videóalkalmazás segítségével csatlakozhatnak a napirendi pontokhoz." Idehaza sem kell bemennie a képviselőknek a parlamenti ülésekre.
Kovács József
2021. április 16. 13:20
Senki nem tagadhatja, hogy ő egy "woke", hiszen nem alvás közben jelentkezett be.
Zsoel
2021. április 16. 13:15
Még szerencse, hogy nem spanglit vagy bongot szopogatott éppen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!