Várjuk egy pillanatot, igazán jó hírek következnek!

2020. november 09. 15:40

Biden valószínűleg el fogja veszíteni Pennsylvaniát, így ha ezen felül egyetlen államot, vagy akár egyetlen elektori szavazatot is elveszít, vége.

2020. november 09. 15:40
Jay Valentine

"Emberek, nincs vége, Biden számára most kezd rémálommá válni az egész. Úgy értem, igazán rémisztővé, a média pedig tisztában van ezzel. Ezért is siettek elhitetni mindenkivel, hogy egy 78 éves, korai demenciában szenvedő egykori alelnök – aki egy tucat embernél nagyobb tömeget soha nem tudott mozgósítani – igazságos versenyben győzte le Donald Trumpot.  

(…)

Kezdjük Pennsylvaniával. A cikk írásakor Biden 290 elektori szavazatnál jár. Ebből Pennsylvania 20 elektort jelent.

Elolvastam Alito bíró döntését. Teljesen világos, hogy a 20 óra után beérkezett szavazatok elkülönítésének nyomós oka van. Biden a szövetségi legfelsőbb bíróság döntésével el fogja veszíteni a választást, és ezt ők jól tudják. Négy szövetségi legfelsőbb bíró már jelezte, hogy a pennsylvaniai legfelsőbb bíróság nem változtathat a választási szabályokon. Az újonnan helyet foglaló Barrett bírónő az alkotmányban lefektetett elvek betartását tűzte ki célul. Rendben, miben fogadunk, hogy ezt be is fogja tartani? 

A 20 óra után érkező szavazatok nélkül Biden elveszíti Pennsylvaniát. Biden már csak 270 elektori szavazattal számolhat.

Nézzük Nevadát. Sok kaliforniai barátom van, akik az állami adók megkerülése érdekében Nevadában vettek házat. Ezt azonban nemcsak pár ember csinálja, hanem több tízezren. Mindenki tisztában van ezzel, Kalifornia pedig nyomoz is utánuk. 

(…)

Ezen szavazatok kiesése egytől egyig szavazatveszteséget jelent Bidennek. 

A nevadai győzelem jelen pillanatban karnyújtásnyira van Donald Trump és csapata számára, ezt a folyamatot elősegítheti a kaliforniai szavazók voksának érvénytelenítése. Közülük néhányan tanúskodni is fognak, mivel a hamis szavazat nem jó dolog, börtönbüntetés jár érte. Bonyolódik a történet.  

Ne feledjük, hol járunk. Biden 270 elektori szavazattal bír a legfelsőbb bírósági valószínűsíthető döntése után. (Olvassák el Alito döntését, illetve az ezzel egybehangzó véleményeket.)

(…)

Látogassunk el Wisconsinba. Joe bácsi jelenleg 20 ezer szavazattal vezet. A Google igyekezte ellenére rengeteg történet kering azzal kapcsolatban, hogy sokkal több wisconsini szavazat van, mint ahány regisztrált szavazó. Rendben, meglehet, hogy Wisconsinban a halottak is szavazhatnak, ez valószínűleg valami közép-nyugati szokás.

Nos, kiderült, hogy a wisconsini szavazatszámlálókat arra utasították, hogy módosítsák a levélszavazatokat, és töltsék ki a fontos információt tartalmazó, a megfigyelők által szabadon hagyott rubrikákat.

Biztos vagyok benne, hogy ez csak a jó ügyfélszolgálati mentalitás része volt, nem akartak ártani senkinek sem. A probléma az, hogy emiatt ezen szavazatok mind érvénytelenek. 

(…)

Észak-Karolina. Úgy néz ki, itt vége az elnökválasztásnak, Donald Trump nyert. A Fox News 2021 áprilisa környékén hirdetheti ki Trump győzelmét. 

Ne feledjük, hol járunk. Biden valószínűleg el fogja veszíteni Pennsylvaniát, így ha ezen felül egyetlen államot, vagy akár egyetlen elektori szavazatot is elveszít, vége."

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2020. december 05. 21:39
jááááj...ha mégis nyerne Trump... ......mekkorát röhögnék :)))))))))))))))
barany
2020. december 05. 19:48
Ne hülyítsük magunkat és egymást!
Hattori
2020. december 05. 13:43
a vétó lesz a 2. szög. az első a brexit volt. aztán fellázadnak a déliek, vagy a fukarok.
metálgitár
2020. december 05. 13:43
Hát nem tudom... Ha a lakosság felfegyverzett része és a fegyveres testületek jó része is Trump mögött áll, a demokraták mögött pedig csak a BLM-es csürhe, akkor szerintem demokratáék nem kockáztatják meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!