A Twitter cenzúrával védi Bident

2020. október 29. 12:55

Letiltottak egy kényes cikket.

2020. október 29. 12:55
null

Több mint két hete került nyilvánosságra Hunter Biden laptopjának tartalma, amelyben számos e-mail árulkodott a Biden-család piszkos ügyleteiről. A botrányt kirobbantó New York Post cikkét ugyanakkor a Twitter törölte oldaláról.

Ebben a videóban a főszereplők mesélnek az esetről.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NewHorizon
2020. október 30. 09:03
Belendült az amerikai libsi sajtó kárelhárító akciója, pontosan megnevezve, cenzúrája. Ezek azok, akik egy húron pendülnek a demokrata párttal, azok propaganda karja, csak ezt nem vallják be mert fő céljuk a tömegek átverése, amit a valóság csavargatásával (a libsik javára) próbálnak elérni. így most, minden bizonyított tény ellenére, ami sorjában végre világot lát a Biden bűnöző családról, azt próbálják elhitetni, hogy ennek is az orosz dizinformáció áll mögötte, hát persze. Szerencsére találhatók független források. Itt egy jó összefoglaló a ZeroHedge internet oldalán ami egy hosszú cikkben foglalta össze a fake news media Hunter sztorikat eltussoló tevékenységeit. ZeroHedge, 2020. október 29. https://www.zerohedge.com/political/heres-censored-biden-story-forced-glenn-greenwald-quit-firm-he-founded Az úgyszintén független és hiteles Gateway Pundit (mert semmit nem publikálnak, ami nincs tényekkel alátámasztva) ismét kiadott egy sokkoló cikket Hunter Bidenról. Laptopján talált képeket Hunter egy internetes pornografia honlapra is feltette, amit az egész világ láthat. Kétségeg kívül, az öreg, nőket és gyerekeket tapogató Joe Biden tudott fia dolgairól. Pont egy ilyen szép kis család hiányzik a Fehér Házba. Az ezalatt linkelt cikk Hunter elmosott fotóit tartalmazza, ezért kiskorúak jelenlétében ne tekintsük meg. Gateway Pundit, 2020. október 29. https://www.thegatewaypundit.com/2020/10/huge-breaking-exclusive-hunter-biden-pornhub-account-uploaded-personal-porn-including-family-members/ Szenilis Joe Biden csak egy helykitöltő, ha nyer a demokraták gyorsan félredobják és Amerika radikális baloldali irányítás alá kerül Kamala Harris bábfigurával az élen, aki úgy tűnik, hogy politikai pályafutásának legtöbb idejét a hátán, széttet lábakkal töltötte.
atila68
2020. október 29. 15:12
Mondja valaki, hogy nincs háttérhatalom.
nempolitizálok
2020. október 29. 14:43
Libsik liberalizmusa. Hallgatassék el a másik fél.
flesh ripper
2020. október 29. 14:11
A libernyáknácik, rosszabbak mint a vámpírkomcsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!