Tetoválásai miatt nem taníthat óvodásokat egy francia tanár

2020. szeptember 28. 20:54

A pedagógus a történtek ellenére kitart választott szakmája mellett. Mint fogalmazott, „általános iskolai tanár vagyok... Imádom a munkám”.

2020. szeptember 28. 20:54
null

A 35 éves Sylvain Helaine nem taníthat óvodásokat, miután egy szülő panaszt tett az oktatási hivatalnál, miszerint a férfi úgy megrémisztette 3 éves fiát (akit amúgy nem tanított), hogy annak rémálmai lettek. Pár hónappal a panaszt követően az iskola közölte, a férfi óvodásokat nem, csak hat évnél idősebb gyerekeket taníthat.

Fotó: Képernyőmentés / Reuters
Fotó: Képernyőmentés / Reuters

A döntést „szomorúnak” tartó pedagógus úgy fogalmazott: „mindig, minden tanítványommal és minden szülővel jól kijöttem, mert alapvetően ismertek engem” – mondta Helaine, aki a becslése szerint eddig kb. 460 órát tölthetett a tetoválótű alatt.

A pedagógus a történtek ellenére kitart választott szakmája mellett. Mint fogalmazott,

Helaine elmondta azti, 27 évesen szerezte első tetoválását, mialatt egy magániskolában tanított Londonban „egszisztenciális krízisen” esett át. Mint fogalmazott, azóta „a tetoválás a szenvedélye”.

A Reuters eredeti, angol nyelvű bejegyzését ide kattintva olvashatja.

Címlapkép: Képernyőmentés / Reuters

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2020. szeptember 30. 15:25
Ha imádja a munkáját, akkor minek csinál ilyen hülyeséget?
tango47
2020. szeptember 30. 11:37
Pedig hogy örültek volna a szülők, hogy minden reggel tisztába kellett volna tenni a kicsiket, mert becsináltak volna a látványtól.
Vakfolt
2020. szeptember 30. 10:03
A faszi engem is megrémít, mi a pokolért akar egy ilyen fószer tanítani? Tegyék be a spirituszba, és tényleg lehet belőle okulni, így ne nézzél ki.
Dominium Magna Hungaria
2020. szeptember 30. 08:20
Halvány reménysugár ez a francia weimari köztársaságban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!