Pályatársai egy emberként aggódnak Gálvölgyi Jánosért

2023. május 12. 12:03

A színész szerdán délelőtt lett rosszul.

2023. május 12. 12:03
null

Szerda óta tartják lélegeztetőgépen és mélyaltatásban Gálvölgyi Jánost, aki aznap délelőtt lett rosszul, rokonai szállították kórházba. Azóta folyamatosan érkeznek a nyilatkozatok és Facebook-bejegyzések, amelyekben a színész pályatársai és ismerősei egy emberként bíznak abban, hogy Gálvölgyi felépül. 

Gálvölgyi Judit, a színész felesége a Blikknek szerda este azt mondta, nagyon aggódik férjéért, nem tudja, mi lesz velük. A bulvárlap megjegyzi, Kossuth- és Jászai-díjas színész egyszer már felgyógyult egy korábbi, súlyos betegségből. Havas Henrik, aki a Heti Hetesben többször is együtt szerepelt Gálvölgyi Jánossal, azt mondta, optimista, mivel a színész már volt hasonló helyzetben, de gyorsan talpra állt. 

– nyilatkozta Havas a Blikknek.

Ónodi György, a Heti Hetes producere negyven éve van baráti kapcsolatban Gálvölgyivel, úgy fogalmazott, hogy ismerőse már sokszor volt beteg, de mindenből kijött. 

– jegyezte meg. A producer úgy tudja, hogy a színész orvosai szombaton döntenek arról, hogyan járjanak el a következő napokban. Szavai szerint pénteken a színész rokonai egyeztetnek az orvosokkal arról, mi következik. 

Gálvölgyi Jánost 2023. május 10-én, délelőtt a család szállította kórházba, miután súlyos légzési panaszok léptek fel nála. Gondos orvosi ellátásban részesül a SOTE klinikáján. Az állapota súlyos, de stabil. Amennyiben az állapotában változás állna be, arról a család tájékoztatni fogja a közvéleményt” – állt a Gálvölgyi-család nyilatkozatában.

Farkasházy Tivadar  jelezte, nehezen tudná elképzelni az életet egy örökké mosolygó Gálvölgyi nélkül, aki sosem hagyta cserben, mindig számíthatott rá. 

– fogalmazott Farkasházy, aki szerint az összes kollégájának ezt ajánlja, mert szavai szerint az ilyenek emelik a szakmát. 

Alig két hete, Vágó István halála után Gálvölgyi János a Blikknek azt mondta, „sajnos a mi korosztályunk itt tart. Olyan ez, mintha egy repülőgépen utaznánk, ejtőernyővel a hátunkon. Lassan készülünk a kiugrásra, és nem tudjuk, ki lesz a következő”.

Rózsa György, Gálvölgyi egyik legjobb barátja az esettel kapcsolatban elmondta, nagyon fél és nem akarja elveszíteni barátját. Állítása szerint az első gondolata az volt, hogy bemegy hozzá, abban bízik, hogy mihamarabb láthatja barátját, reméli, hogy hamarosan jobban lesz. 

Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyesz
2023. május 12. 20:57
A világ szebb hely lesz a gyűlölködő féreg élkül.
Cefi
2023. május 12. 18:28
Pályatársai nem ezért aggódnak, hanem saját maguk sütikéjéért.
holnapislesznap
2023. május 12. 17:58
Már akkor meghaltál, amikor politizálni kezdtél pusztán jópofiságból... maradhattál volna kabarészínész, egy ország kedvence... te is ott basztad el, hogy arcot növesztettél és azt hitted, hogy az emberek vannak érted és nem pedig te értük.
5m007h 0p3ra70r
2023. május 12. 17:16
Ez azért mindjárt másként hangzik, mint az, hogy az egész univerzum aggódik érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!