Az oroszok visszaküldik Kijevbe a Szoledárban elesett ukrán katonák holttesteit

2023. január 21. 15:16

A Wagner-csoport alapítója fontosnak tartja, hogy tisztességesen hazaküldjék a holttesteket a családoknak.

2023. január 21. 15:16
null

RIA Fan beszámolója szerint a Wagner-csoport a szoledári harcokat követően az elhunyt ukrán katonák holttestével megrakott autókat küld Kijevbe.

A holttesteket az ukrán féllel egyetértésben szállítják haza, hogy ott méltó módon eltemessék őket.

Az ukrán fegyveres erők súlyos veszteségeket szenvedtek a Szoledárért vívott heves harcokban. A Wagner-csoport alapítója, Jevgenyij Prigozsin elmondása szerint fontosnak tartja, hogy tisztességesen hazaküldjék a holttesteket a családoknak. Az eddigi információk alapján 20 ilyen járművet küldenek Ukrajnába.

Nyitókép: Képkivágás a RIA Fan oldalán közzétett videóból

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2023. január 22. 15:05
Ez az európaiság libbantak. Ha összeadom az összes libsi nyugatot haverjaikkal együtt, nem tudok felfedezni ilyen korrekt eljárást.
sorivo4
2023. január 22. 00:07
Így helyes. Hogy megkapják a végtisztességet családjuk körében. Mert nem ellenségek voltak, hanem áldozatok és bajtársak. Mert minden katona ezt éli át mindkét oldalon.
HunCsz
2023. január 21. 22:43
Egyrészét megcsonkitják és hivják a cnn-t és társaikat, hogy háborús bünöket találtak. a világ liberál nácik nagy örömére, mert meg van ez ürügy az újabb i fiatal szlávok tengerny vérének kioltására.
Akitlosz
2023. január 21. 20:48
"Az eddigi információk alapján 20 ilyen járművet küldenek Ukrajnába." Annyi már egy tehervonatnyi rakomány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!