Kadirov Bidenről: Az amerikai államfő időskori demenciában szenved

2022. április 24. 16:22

A csecsen vezető szerint „humanoid kiborg robotokkal vagy betanított majmokkal” lehetne kevésbé nevetségessé tenni Bident.

2022. április 24. 16:22
null

A csecsen vezető Telegram oldalán kommentálta azt, ahogyan Joe Biden ismét a levegővel fogott kezet.  

A Fehér Ház dolgozói miért nem tudnak segíteni az elnökek? Ha azt látják, hogy Biden másodszor is köszön a szellemeknek, vagy megpróbál kezet fogni a levegővel,

– írja a csecsen elnök.

Kadirov szerint, „Ezzel elhitetnék a közönséggel, hogy pontosan ez volt a szándék. Vagy tegyenek ki egy nagy, teljes alakos fotót Zelenszkijől. Vagy hozzanak egy élő Zelenszkijt és tegyék a pódium mellé. Zelenszkij miatt ne aggódjanak, még  az amerikai demokráciával való érintkezés öröméért sem hagyja el ezt a helyet. Sok lehetőség van. Azok a felvételek pedig, amelyeken az elnök megráz legalább valami kézzelfoghatót, sokkal kevésbé fognak nevetségesnek tűnni”.

Majd hozzátette: „Ő az, aki most csak a kezét nyújtja, de mi lesz, ha barátságos ölelésre vágyik? Mi van, ha a cowboy azt képzeli, hogy a rodeóban van, és meg kell kapaszkodnia a bikában? Az adminisztráció munkatársai 

Bár már most az az érzésem, hogy a Fehér Ház apparátusa szándékosan ilyen nem hízelgő megvilágításba helyezi az elnököt. Az ilyen hülyeségek túl gyakran előfordulnak”.

Nyitókép: AFP
 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Davidov
2022. április 26. 01:26
Megvizsgáltad? Esetleg távorvos vagy? Nem egy gané, alattomos, terrorist vagyol?!
AntiSorosWeapon
2022. április 26. 00:04
Ezt is megértük, a mandi már pózer muszlim diktatorokat idéz oldalas hosszúságban. Míg mondjuk egy német kancellár vagy brit pm csak Bayer paraszt kiforgatott kommentarjaival jelenhet meg :)
balbako_
2022. április 25. 21:35
Nem csípem az ürgét, de Bidé esetében igaza van!
matykox
2022. április 25. 16:39
Kadirov pedzegeti. Bidé cseréje a küszöbön van, de valszeg várnak vele Christmas-ig ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!