Gyurcsányt megszondáztatták a lakossági forumán

2021. szeptember 27. 11:09

Fényképen is megörökítették, ahogy a volt kormányfő megfújja az alkoholszintmérő-eszközt.

2021. szeptember 27. 11:09
null

Egyelőre még nem a rendőrök, nem is a börtönőrök, hanem egy lelkes, alkoholügyi kérdésekben feltűnően tájékozott fiatal srác vitte végbe a bátor tettet – olvasható a Kontra Facebook-bejegyzésében. A mellékelt képen Gyurcsány Ferenc látható, aki éppen egy alkoholszint-mérő szondát fúj meg. 

A Kontra posztjában felidézte, hogy az elmúlt időszakban többször is megvádolták a volt miniszterelnököt azzal, hogy a fellépéseire „speciális módon turbózza fel magát”.

„A júliusban megtartott gyöngyösi fórumára túlzottan jól sikerülhetett a bemelegítés, hiszen szelfizés közben úgy megborult, hogy kis híján betörte a mögötte lévő kirakatot” – írják a bejegyzésben.

Nyitókép: Facebook

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2021. szeptember 28. 09:33
Elegem van az ostoba, bunkó, nulla információkból. Most például csak a lényeg hiányzik, a szondázás eredménye. Miért kell eltitkolni? (Nyilván negatív.) Hol vannak a járványadatok, különösen az, hogy az elhunytak, a kórházban levők és a lélegeztetőgépesek között mennyi a beoltott? Aztán mennek a hülye véleménycikkek, amelyek állításai másnapra összedőlnek. Következmény nincs, továbbra is ömlik a hülyeség. Mindkét oldal hazudozik, félreinformál, elhallgat. A kommentelők többsége meg dettó. hú! tömegek, tovább! tovább! Tényleg a zsák krumpli színvonala. Sajnos vannak olyan veszélyek, amik miatt mégis szavazni kell majd (genderizmus, migráncsok, csótányáninvázió ... ), de legszívesebben leszarnám az egészet.
néhai Ch.Pilot
2021. szeptember 27. 23:18
És nem állt ellen????
Megtalálta
2021. szeptember 27. 23:03
Bazmeg, Feri! Mi ez a buzis rózsaszínű ing? Mi volt múltkor az a fehér tornacipő az öltöny mellé? Hogy nézel már ki?
konfucius
2021. szeptember 27. 18:56
El ne higgye már bárki, hogy ez egy spontán pillanat lett volna. Vagy a szonda volt szar, vagy előre szóltak Ferinek, hogy bírja ki aznap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!