Morbid ötlet miatt került bíró elé a sebész

2017. december 17. 03:08

A graffitizés meglehetősen bizarr módját választotta az a brit sebész, akinek perét nemrég tűzte napirendre az angol bíróság az Origo híre szerint. Úgy tűnik, különösen büszke volt munkájára, így a sikeres műtét után az eredményt kézjegyével is ellátta.

2017. december 17. 03:08

Az 53 éves Simon Bramhall elismerte, hogy 2013-ban két páciense májába is beleégette nevének kezdőbetűit – számolt be róla a The Daily Telegraph.

A szignó idővel begyógyult és eltűnt volna, ám a nő mája nem javult megfelelően, ezért ismét műteni kellett, és az orvosok megtalálták Bramhall kézjegyét.

A szerdai bírósági tárgyaláson az ügyész, Tony Badenoch olyan szokatlan és bonyolult esetként értékelte a történteket, amelyre még nem volt jogi precedens. Az ügyész azt is kiemelte, hogy a sebész az első eset után megismételte tettét, és mindkét esetben több kollégája szeme láttára.

Bramhall 12 évig dolgozott máj–, lép– és hasnyálmirigy-sebészként a birminghami Erzsébet Királynő Kórházban. A bíróság január 12-én hozza meg döntését, a sebész nagy összegű óvadék fejében szabadlábon várja az ítéletet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!