Kétszer is szívinfarktust kapott Mubarak

2011. április 14. 13:26

Előzetes letartóztatásba helyezték a volt egyiptomi elnököt és két fiát. Mubarak a kihallgatásakor, majd letartóztatásakor is szívrohamot kapott - írja a Bors.

2011. április 14. 13:26

Kedden, rezidenciáján hallgatták ki Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnököt. A több órás procedúra közben a politikus szívrohamot kapott, ezért kórházba szállították. Szerdán eldőlt, hogy őt és két fiát is őrizetbe veszik. Mubarakkal a kórházban közölték a döntést, aminek hallatán ismét infarktust érte. Az állami tévé szerint a politikus a kihallgatás, azaz kedd reggel óta nem eszik és nem iszik.

Mubarakot hatalommal való visszaéléssel és korrupcióval gyanúsítják, de őt tartják felelősnek a hadsereg tüntetők elleni brutális fellépéséért is. Fiai ellen vesztegetés a gyanú.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2011. április 15. 19:46
Minden napra egy infarktus? Nem ér! Tessék mán kezelni! Így meglóg. (Hülye bulvársajtó.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!