Össze fog dőlni az egészségügyi rendszer?

2019. január 13. 05:13

Azt mondod, kedves egészségügyben dolgozó kollégám, akárcsak sok laikus véleményalkotó, hogy majd akkor lesz itt tényleges reform, ha teljesen összedől az egészségügy…

2019. január 13. 05:13
Dr. Máté-Horváth Nóra

Az egészségügyi rendszer sosem fog a szó szoros értelmében összedőlni. Soha nem fogja sem külső nyomás, sem belső akarat ilyen szembetűnő és visszafordíthatatlan sorsra juttatni a rendszert. Nem dől össze, nem hullik darabjaira, valamilyen formában mindig állni fog – így hát nem érdemes várni a drámai fordulatot, sokkal inkább keresni kell az apró változtatási lehetőségeket. Igen, nekünk, benne dolgozóknak, ha már más nem teszi.

Nem hiszel benne? Pedig nem az optimizmus és a romantikus naivitás, hanem a realizmus beszél belőlem, amikor azt mondom, ez a rendszer nem dől össze. Öt érvem van, akad köztük szomorúan valóságos, és van köztük szívet melengető is. Meghallgatod? Megvitatjuk? Rólunk szól.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libraman
2019. február 24. 21:46
Nem, nem fog, te libsi HP! Vernyogjál csak, menj tüncikézni Cöf-Cöf Bencével!
áfonya
2019. február 24. 21:46
Most meg azonnal kéne a szuper ellátás mint cigánynak a meleg kalács.... Gyurcsányékon kérjék számon.
áfonya
2019. február 24. 21:46
Nem most kéne sipítani hanem ekkor kellett volna egészségügyet 2002-2010 szét lopták . Gyurcsányék ágyakat kórházakat megszüntettek 360-660- 980 milliárdot kivontak, hol a pénz ,gazdaságban nem jelent meg ,, mszp-szdsz ellopta.
syphax
2019. február 21. 08:01
"Az egészségügyi rendszer sosem fog a szó szoros értelmében összedőlni." Én is azt gondolom, hogy NEM(!).Bár sok benne a JAVITANIVALÓ, sőt! MINDIG LESZ IS BENNE javitanivaló, bármennyit javitunk is! De ilyen a dolog alaptermészete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik