Anya, képzeld el, bírtam futni!

2017. november 03. 02:59

Szerencsésnek érzem magunkat abból a szempontból, hogy csak egy hetet vártunk, amikor megkaptam az ominózus telefont: Benőnek van egy donor szív, egy órán belül menjünk a kórházba. Emlékszem rá, hogy a munkahelyemen kiesett minden a kezemből és annyit mondtam: nekem most rohannom kell!

2017. november 03. 02:59
azenriportalanyaim.blog.hu
Kecskeméti TV

Miután beértünk, közölték velünk, hogy még várni kell, hiszen le kell futtatni pár vizsgálatot, hogy minden rendben legyen. Pattanásig nőtt bennem a feszültség, déltől már készen álltunk az operációra, este nyolc órakor kísértem a műtő ajtajáig. Míg vártam, láttam, hogy jön egy ember, kezében azzal a bizonyos dobozzal, és benne a szív, amitől új életet remélhettünk.  Nem tudom szavakkal kifejezni azt az érzést, annyira megrázó volt.

Hajnali fél kettőkor Prodán doktor lejött hozzám a váróba és csak annyit mondott: » minden rendben, bent van a szív, most már csak egy kis támogatás kell neki«!  Én akkor megszólalni sem tudtam, a doktor úr megölelt, én meg csak zokogtam…

Kimondhatatlanul boldog voltam, hogy sikerült, ennek ellenére szíven ütött, amikor egy illető nekem szegezte a kérdést: gondoltam-e arra, hogy Beni azért él, mert valaki meghalt?! Sajnos ez a tragédia akkor is bekövetkezett volna az illetővel, ha nincs a beteg fiam.

A betegség ideje alatt, néha cseréltem volna vele, hogy engem szurkáljanak, nem akartam, hogy gyerekként ennyi rosszat megéljen. Fogalmam sem volt ez az egész mivel fog járni: rengeteg vizsgálat, megszámlálhatatlan mennyiségű vérvétel és injekció, néha lelkiismeret furdalásom volt annak ellenére, hogy tudtam jól, számára csak ez az egy út létezik a gyógyulás felé.  Bár ő soha nem ellenkezett, mindig azt csinálta, amit mondtak, egy szó nélkül. Nagyon büszke vagyok rá, ő az én KIS HŐSÖM…

Ma már csak tízhetente járunk kontroll vizsgálatokra, élvezi, hogy nem beteg, és mikor első nap hazajött az iskolából boldogan újságolta:  Anya, képzeld el, bírtam futni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
énmegénmegén
2018. július 10. 11:46
Natali (vagy kicsoda...)! Úgy érezted, itt lenne jó helyen az ajánlkozásod? Vagy csak figyelmetlen voltál....Mondjuk a szöveged is fura, mintha csak pasira vágynál, de úgy, hogy neked ne kelljen a találkozásért semmire kötelezned magad, és meg milyen magyar mondat már, hogy "És csak legyen egy jó idő együtt." tudni magyar?
Natali
2018. április 10. 02:27
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/U5xAfg oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik