Ép lélekkel ovosnak lenni: A plasztikai sebész

2017. április 8. 16:29

A film alkotói a közhangulatot – sokszor nem alap nélkül – uraló trenddel szembemenve szeretnék bemutatni, hogy igenis léteznek tisztességes szándékú, hivatásukat megértéssel, legjobb tudásuk szerint végző szakemberek.

A sorozat harmadik darabjában egy sokak által irigyelt orvosszakma titkaiba pillanthatunk be az ország legnagyobb plasztikai sebészetének osztályvezető főorvosa, Dr. Révész Zsolt segítségével. A laikusok talán meglepődnek rajta, hogy ez a hivatás nem kizárólag és nem is elsősorban gazdag nők hiúságának kielégítéséről szól, inkább lehet segítség azoknak, akik valamilyen okból, akár baleset vagy súlyos műtét következményeképpen, esetleg születési szabálytalanság miatt nem képesek megbékélni testükkel. 

A szakorvos rávilágít arra, hogy a leki problémák, mint például a külsőnkkel való súlyos elégedetlenség gyengíti immunrendszerünket, ily módon akár súlyos betegségek okozójává is válhat. Emellett kiderül az is, hogy még manapság is gyarapodhatnak az orvosok új anatómiai ismeretekkel akár olyan ismert szövetekkel kapcsolatban is, mint a zsírszövet. 

A bejegyzés trackback címe: http://egeszseg.mandiner.hu/trackback/29702