Nem muszáj örökre búcsút mondani a szép szempillának! (X)

2017. április 03. 03:21

Már Nofretiti évezredek óta csodált szépségének is a gyönyörű szem volt az egyik legfontosabb része. Az igéző tekintethez viszont nélkülözhetetlen az azt kiemelő, megfelelő keretbe helyező szempilla. Sajnos az évek múlásával még az eredetileg meglévő sűrű, hosszú pilla is megkopik, nem beszélve arról, hogy sokan még fiatalon sem kapnak a természettől ilyen ajándékot.

2017. április 03. 03:21

Milyen a jó műszempilla?

A műszempilla persze eddig is ismert megoldás volt, de nem mindenki szeretne szembetűnően mesterséges, sőt, mesterkélt seprűket ragasztani a szemhéjára, márpedig az eddig általunk ismert műszempillák ilyenek voltak. Szerencsére a technikai fejlődés a női hiúság segítségére sietett, s napjainkban már egészen természetes hatású szempillákat is készítenek számunkra, ha szakemberre bízzuk a kérdést, aki jó minőségű alapanyagokat használ. 

Ilyenek a Pillafutár Műszempilla Áruház által forgalmazott készítmények. Ezeknél a termékeknél már nem a klasszikus egy saját szempillaszálra egy műszempilla építése a jellemző, hanem egyetlen saját szálra legalább kettő, de végső esetben akár 10 egészen vékony műszempilla is applikálható, természetesen sűrű hatást érve el.

A Pillafutár Műszempilla Áruház a legalapvetőbb hozzávalóktól a mesterszintig biztosítja az összes alapanyagot és eszközöket a tökéletes hatás eléréséhez.    

Hogyan készül?

A szempillaépítés egy kb. 2-3 óráig tartó fájdalommentes folyamat. A vendég ezalatt csukott szemmel, kényelmesen fekszik. 
Az applikációt megelőzi egy konzultáció, ahol a szempilla-stylist a vendég igényeit figyelembe véve megtervezi a személyre szabott pillasort. A különböző műszempilla ívek, vastagságok, hosszúságok felhasználásával rendkívül sokféle hatás érhető el a természetestől az extrémig. Fontos szempont, hogy mindig a vendég természetes pillaállományának figyelembevételével készüljön el a szett, azt semmilyen körülmények között ne károsítsa, vagy terhelje túl.

A vendég természetes pilláit zsírtalanítjuk, majd az alsó pillasort tökéletesen elszeparáljuk a felső pillasortól egy szemalátét felhelyezésével. A szakember a kiválasztott stylingnak megfelelően 2db rendkívül precíz csipesz segítségével építi meg a pillasort. A természetes pillákat egyesével izolálja, majd speciális műszempilla ragasztóval rögzíti arra a műszempillákat. A lehetőségek széles tárházát alkalmazhatjuk technikailag, melynek köszönhetően a teljesen natúr megjelenéstől egészen drámai hatásig minden megvalósítható.

Az elkészült műszempilla sor 3-6 hétig tartós. A természetes szempilla-cserélődési ciklusnak megfelelően, fokozatosan hullanak ki a műszempilla szálak. A mindig rendezett és ápolt megjelenés érdekében célszerű 2-3 hetente töltetni a szempilla-szettet. Ilyenkor az időközben újonnan kibújt természetes pillaszálra ismételten felragasztásra kerülnek műszempillák. 
Megfelelő applikáció mellett akár évekig is folyamatosan viselhető a műszempilla.

Mi a teendő, ha nincs saját szempillánk?

Az eddig bemutatott technikák csak akkor alkalmazhatóak, ha van saját szempillánk, amihez rögzíthetőek a műpillák. 

Ugyanakkor még fontosabb lehet a pótlás akkor, ha valamilyen betegség vagy a kemoterápia miatt ideiglenesen vagy véglegesen teljesen elveszítjük a szempillánkat. A haj elvesztésére odafigyelnek a kórházakban szakemberek, a parókára támogatás is jár. Ez helyes és fontos dolog, hiszen a betegség amúgy is komoly lelki terhet jelent, s ha a nőiességünket még további csapás éri, az csak megnehezíti a gyógyulást. De ha a tükörben egy furcsa tekintetű, szempilla nélküli arcot látunk viszont, az megint ronthat az önbecsülésünkön. 
Szerencsére már erre is van megoldás. Ilyen esetben egy esztétikus és természetes hatású sminktetoválás jó választás lehet a hölgyeknek, hogy ismét nőiesnek érezhessék magukat. 
A legújabb sminktetováló trendeknek és technikáknak köszönhetően ma már olyan hiperrealisztikus hatások is elérhetővé váltak, amelyekről avatatlan szemek nem tudják megállapítani, tetovált-e az adott felület.
Ha a szempillaveszteség csak átmeneti volt, az újonnan növésnek induló pillákra már építhető műszempilla, ami nagy segítség lehet a magabiztos megjelenésben.

További információ: http://pillafutar.hu

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik