Megrázó képsorok egy drogfüggő babáról

2016. január 08. 00:02

Sokszor látunk példát arra, hogy a szülők káros szenvedélyei mennyi, akár felnőtt korig kiható sérülést okozhatnak a gyermeküknek. Az alábbi videón látható kisbaba az egyik legsúlyosabb következményt éli meg: az anya kábítószerezése miatt függőnek született csecsemő elvonási tünetektől szenved.

2016. január 08. 00:02

A drogfüggőséggel született újszülöttek elvonási tünetekkel jönnek világra, aminek egyik jellemző tünete a fenti videón is jól látható rázkódás. A Reuters vizsgálata megállapította, hogy 2013-ban, 27.000 gyermek született drogfüggőként az USA-ban, ez több mint ötszörszöröse a 2003 évinek. A videón látható Clorissa Jones kisfia, Braxton metadonfüggőséggel született, amelyet édesanyja heroinról történő leszokása miatt szedett. Braxton édesanyjának már második gyermeke, aki függőséggel született. A videóban édesanyja elmondja, hogy testvérével együtt Braxton-nak is sikerült túltennie magát a súlyos elvonási tüneteken (pl. remegés, túlérzékenység, evési nehézségek), és mára már mindhármuk szervezete tiszta mindenféle drogtól!

 

*Az anyag megjelentetését a Splendidea Communications Kft. támogatta

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik