Süllyedő hajó? A Momentum korábbi elnökségi tagja is távozik

2024. május 08. 07:15

Ilyés Márton nem tud azonosulni a párt mostani irányvonalával.

2024. május 08. 07:15

Nyitókép: Facebook

Mint a Facebook-posztjából kiderül, Ilyés Márton gazdaságpolitikus, a párt korábbi elnökségi tagja elhagyja a Momentumot. Ilyés megköszönte a bizalmat, a szép emlékeket, de kiemelte: egyre nehezebben tudott azonosulni a Momentum jelenlegi irányvonalával, 

nem érti a párt politikai ajánlatát a budapesti választásokon, ezért képviselni sem tudja a Momentumot még a szűkebb környezetében sem.

Hangsúlyozta: a a kényszerpályákról való letérésre nem lát valódi esélyt, hitehagyott lett, de nem akar a Momentum irányvonalával szembemenő véleményt képviselni Momentum tagként.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy  a Momentum szavazóbázisát minden jel szerint „felzabálta” Magyar Péter pártja, a Tisza Párt. Úgy tűnik, írják, a párt nem jut be az Európai Parlamentbe, és saját főpolgármester-jelölt híján a Fővárosi Közgyűlésbe sem.

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­g­­a­z­­­i n­­­i­­­m­f­o­m­á­­­n­­i­­­á­­­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
KBA98
2024. május 08. 17:09
A momentum úgy ahogy van börtönlakó kell hogy legyen. Ez a két büdös kurva pedig rabláncon rohadjon meg valahol!
Cirbi
2024. május 08. 13:57
Kis pihenés és ott látjuk a Tisza pártban.
Perger
2024. május 08. 10:47
Alakulóban egy 9-i szép Lila Pillant érdemetek szerint!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!