Ezúttal Orbán minden szavával egyetértek!

2024. április 19. 20:45

Íme, mit dobott fel nekem ma 2007-ből, Orbán Viktortól.

2024. április 19. 20:45
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Hatalmas fegyver az internet a kollektív amnézia ellen. Íme, mit dobott fel nekem ma 2007-ből, Orbán Viktortól:

»Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha nem akar többé a Kelet része lenni. Sutba hajított felelősség, intézményesített korrupció, maffiamódszerek - ez a keleti élet és a múlt század, amit húsz év óta próbálunk magunk mögött hagyni, de újra és újra elér, körülfon és visszahúz bennünket. A keleti politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget és nem tűri a szabadságot. Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat.«

Kérem ne gondolja senki, hogy megváltoztam, de ezúttal Orbán minden szavával egyetértek!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­ö­­g­­­ö­s­­ ­l­á­n­­­y­­­o­­­k­ ­­­v­­á­r­­­n­a­­­k­­ ­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
horvata
2024. április 20. 20:25
Nem gondolom, hogy akár a "kelet", akár a "nyugat" 180°-ot tudott volna fordulni 17 év alatt. Nem valószínű, majdhogynem azt mondhatjuk, lehetetlen. Egy politikus (meg egy párt) beszéde, az igen, az tud fordulni. Bár ahhoz is kell idő. Beletartott egy-pár évbe. És most itt vagyunk (mind tudjuk, hogy hol).
Aerion
2024. április 20. 19:57
Az a nyugat, amiről Orbán beszélt 2007-ben, 2024-ben már nem létezik, helyette van buziházasság, niggergettó, elembétékú, vokizmus, drog és abortuszliberalizáció, keresztényellenesség, gyerekkor ártatlanságának eliminálása, és aktív eutanázia. Az ember és normalitásgyűlölő zsírdísznó pontosan tudja ezt. Mert az emberi szenvedésre élvez.
DINO54
2024. április 20. 17:47
Ez a juszt a szegény ellenzék daneil freundja. Szerelmes a főnibe. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!