Kiderült: ezért kerülhetett tisztítószer az ovisok reggelijébe

2024. március 03. 08:00

Az intézményvezető belső vizsgálatot indított az ügyben.

2024. március 03. 08:00
null

A Mandiner is beszámolt arról a sajnálatos esetről, melynek során szerda reggel a pilisborosjenői Mesevölgy Óvodában tisztítószer került porcukor helyett a gyerekek reggelijébe.

Az óvoda közleményt adott ki, melyből kiderül, hogyan történhetett meg ez a baleset.

Mint írják, az intézményvezető belső vizsgálatot indított az ügyben, hogy körüljárják a helyzet hogyan állhatott elő. Ennek során arra a következtetésre jutottak, hogy közrejátszott az óvoda három csoportszobával való bővítése, a főzőkonyha modernizálása jelenleg zajló fejlesztés. A közlemény szerint emiatt konyha nem minden épületben működik, így „az óvoda személyzete különböző logisztikai kihívásokkal szembesül a hónapok óta tartó átmeneti időszakban, ami felborította a szokásos napi rutint”

Ettől függetlenül az elrendelt belső vizsgálat eredményeit és megállapításait megvárják. A szükséges lépéseket az intézmény vezetése ezek alapján fogja megtenni.

Nyitókép: Illusztráció\MTI: Vasvári Tamás

 

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:07
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­­ö­s­­­ ­­­l­á­­­n­y­­o­­k­­ ­­­v­á­­r­­­n­a­k­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
robogo72
2024. március 03. 15:10 Szerkesztve
„különböző logisztikai kihívásokkal szembesülötem ebben az átmeneti időszakban, ami felborította a szokásos napi rutint”. Legközelebb ezt mondom az asszonynak másnap, mikor úgy beseggelek, hogy nem találok haza, aztán a ravatalon fekszem mozdulatlanul.
Hopszjuliska
2024. március 03. 12:58
Ugye nem gondolják, hogy itt mindenki hülye? El kellene vállani, hogy volt egy figyelmetlen hülye és volt egy még nagyobb hülye aki a tisztítószert nem e megfelelő helyre tette! Ne kenegessenek!
kombinator-0
2024. március 03. 11:32
a cikkből semmi nem derült ki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!