Lemondott Gelencsér Ferenc a Momentum elnöki posztjáról: az élre tör Donáth Anna!

2023. december 20. 17:24

Gelencsér maga kérte a cserét.

2023. december 20. 17:24

Gelencsér Ferenc meglepő hírt közölt a Facebook-oldalán. „A mai napon arra kértem Donáth Annát, hogy egy hivatalos tisztújítási folyamatot követően, a párt Küldöttgyűlésének támogatásával

vegye át a Momentum vezetését és álljon fel egy új elnökség”

– írta.

A Momentum politikusa emlékeztetett rá, hogy másfél éve vállalta el a Momentum elnöki pozícióját, mivel „a párt legnépszerűbb politikusa és akkori vezetője, Donáth Anna a gyermeke születése miatt nem tudta folytatni a Momentum vezetését”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: PETER KOHALMI / AFP 

Összesen 277 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2024. január 13. 15:46
Ezt is elb....szta!
moricka13-3
2023. december 22. 05:00
Miképpen Karácsonynak a visszalépésről, Gelencsérnek is bizonyára estve jött a parancsolat, amitől megfordult reggelig, maga kérve a cserét, lemondott, és meghagyták hagyták neki még a szélbe kiáltani az utódlásáról való döntését is? Csakhogy, olyan bolond se közel, se távol széles e hazában, aki a Gyurcsány falkavezérelte kamuellenzék részéről ezt a kacsa mesét egyáltalán elhinné!
monuskaroly
2023. december 21. 17:29
Pártnak ilyen könnyű dolga még biztos nem volt mint a Fidesznek, a hülyébbnél hülyébb ellenzékiekkel!!!
catalina11
2023. december 21. 10:59
Lemondott Gelencsér Ferenc a Momentum elnöki posztjáról: az élre tör Vera Jourova!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!