Herczeg Zoltán: Én egy balfék vagyok, aki hülyeséget csinált

2023. augusztus 19. 07:22

A divattervező 180 napot töltött letartóztatásban, most már drogprevenciót akar tartani gyerekeknek.

2023. augusztus 19. 07:22
Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán az RTL-nek nyilatkozott a letartóztatása idejéről s az élményeiről a börtönben. Mint ismeretes, a divattervező 180 napot töltött letartóztatásban tavaly október 21-e óta, amikor kábítószer-kereskedelem gyanújával elfogták.

Ezt is ajánljuk a témában

Elengedése után házi őrizetbe került, most csak heti két órára hagyhatja el a lakását.

Herczeg szerint segíthet, ha az ember úgy képzeli el a börtönben töltött idejét, mintha egy filmben lenne. Azt kell eldöntenie, hogy milyen főhősként szeretné magát látni. Ő pedig egy kemény, állhatatos férfinek látta magát. 

Ezt is ajánljuk a témában

Hozzátette, a börtönben számba vette az életét, s azon gondolkodott, hogy mit s hol rontott el, viszont semmiképp sem tartja magát bűnözőnek:

„nem érzem magam bűnözőnek, láttam bent bűnözőket, azok nem így néznek ki. [...] Én egy balfék vagyok, aki hülyeséget csinált”.

Megjegyezte, spirituális embernek tartja magát, s állítja, nem azért volt börtönben, amiért gyanúsítják, hanem azokért a vétkekért, amiket a civil életben követett el emberek ellen. Viszont hozzátette, szerinte megbűnhődött ezekért a vétkekért, s mindent el fog követni, hogy ne kerüljön vissza.

A terveiről is mesélt a divattervező: szeptemberben szeretné kiadni a könyvét, új kollekciót tervezett, ökofarmot szeretne létrehozni a párjával, és drogprevenciót akar tartani gyerekeknek.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. augusztus 27. 20:37
Gyerekek közelébe engedik ezt a szodomitát..?
nemmondom
2023. augusztus 22. 17:31
Gyerekek közelébe sem engedni.
Janika50
2023. augusztus 19. 11:15
Az a szekta, amelyiknek ő is jeles képviselője, törvények felett állónak képzeli magát. Sajnos megteheti, hisz még a nevüket sem tanácsos leirni. Ha még igyis megdőlnek, rögvest igyekeznek megváltoztatni a rendelkezéseket, amely új rendelkezés természetessen világszabvány lesz. Az ensz, az usa, az eu, mind kötelezővé teszi, nekünk, alattvalóknak, tudatlanoknak.
VeraMayer
2023. augusztus 19. 11:05
Mióta Stohl Bucika olyan szépen megúszta, semmin se lehet csodálkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!