Reviczky Gábor egyedül jár kemoterápiára

2023. július 24. 22:14

Az orvosok azt mondták, a körülményekhez képest rendben van.

2023. július 24. 22:14

Reviczky Gábor Kossuth-díjas színművész egyedül, autóval jár a kemoterápiás kezelésekre, hétfőn kapta meg a negyedik adagot. A körülményekhez képest jól viseli a mellékhatásokat, de azt már észrevette, hogy kopni kezdett az arcszőrzete – számolt be a Blikk.

Mint ismert, a hetvennégy éves művész az év elején először a lapnak vallott arról, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Majd azt is tudatta, hogy áttétek alakultak ki a szervezetében, többek között a csontjaiban. Emiatt 

első körben hat kemoterápiát írtak ki neki az orvosok,

 aminek már túl van a felén és azóta egy vérvizsgálaton is átesett.

„Az orvosok azt mondták, az állapotomhoz képest minden rendben van. Az csak hosszas vizsgálatok során fog kiderülni, hogy a kemoterápia hatásos volt-e. Most megnézték a véremben lévő rákos sejtek szintjét, és ha ez a következő vérvételek során csökken, az jelzi a kezelés sikerességét” – magyarázta Reviczky.

A Blikknek hozzátette, kétféle szert is kap, az egyik maga a kemo, a másik pedig egy nyugtató, erősítő vitaminos keverék.

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. július 25. 16:49
A barátnőm is z oltások után lett rákos
bodrigyuri
2023. július 25. 11:00
És? A pfizerjeire is egyedül ment, a plakátokon is egyedül kampányolt.
files32
2023. július 25. 07:34
A cecigányhoz házhoz mennek.
altercat1
2023. július 25. 06:28
Jobbulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!