Reviczky Gábor: Gyurcsány Ferenctől nem fogadtam volna el a Kossuth-díjat

2023. április 09. 20:15

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész betegségével kapcsoaltban elmondta, hogy mindenhez pozitívan kell állni.

2023. április 09. 20:15
null

Az ATV Heti napló című műsorába készült egy riport a prosztatarákkal küzdő Reviczky Gáborral.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész betegségével kapcsoaltban elmondta, hogy mindenhez pozitívan kell állni, és az is előfordul, hogy önmaguktól meggyógyulnak az emberek a pozitív gondolkodás miatt. Ha fél valaki és foglalkozik a betegségével, az nem fog meggyógyulni.

Politikai kérdésekben is megszólalt, rátérve arra, hogy a színész több mint tíz évvel ezelőtt vehetett át Kossuth-díjat. Az ATV riporterének kérdésére válaszolva azt mondja, 

Gyurcsány Ferenctől nem vette volna át az elismerést.

***

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o1gtolvaj-2
2024. február 19. 17:14
Reviczki, te ven hulye! Elittad meg elbagoztad az agyadat, te szarzsak!
Gyikó István
2023. április 29. 17:31
Jellemző,hogy anno SzerváciuszTibor nem,de a következőalkalommal a KányádiSándor majd CseteGyörgy elfogadták gy.f.-éktől.Majd utánuk Blaskó Péter se.....
LancelotDuLac
2023. április 11. 14:30
"Reviczky Gábor: Gyurcsány Ferenctől nem fogadtam volna el a Kossuth-díjat" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ő nem is adott volna egy ilyen ripacsnak XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ágáló
2023. április 10. 17:11
Most már lehet mondani bármit, senki nem tudja bizonyitani, hogy örömmel elfogadtad volna! De most is szemrebbenés nélkül, szolgalelküen játszol a fideszt és orbánt gyalázó RTL sorozataiban! Jó egészséget és még sok-sok évig tartó sorozat-szereplést kivánok müvész ur!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!