Próbaidejét töltötte a Lurdy Házban történt tömegverekedés egyik gyanúsítottja

2023. április 23. 20:33

A férfi testi sértés miatt korábban felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

2023. április 23. 20:33
null

A Lurdy Házban történt pénteki tömegverekedésben egy szír és egy jordániai család tagjai estek egymásnak, akiknek már régóta gondjuk volt egymással. A férfi, akit őrizetbe vettek a rendőrök, épp a próbaidejét töltötte Ahogy a Mandineren mi is beszámoltunk róla, pénteken hatalmas tömegverekedés tört ki a Lurdy Ház ételudvarán, ahol két társaság tagjai kerültek konfliktusba.

A verekedést megelőzően az Egyiptomiak Magyarországi Kulturális egyesülete tartott rendezvényt, ami békésen zajlott. Az egyesület elnöke úgy tudja, régi viszály okozta a családok közti verekedést. Volt, aki egy székkel püfölte a többieket.

Az egyik férfi akkora ütést kapott a fejére, hogy életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba.

A rendőrség életveszélyes testi sértés és csoportos garázdaság miatt kezdett nyomozni. Három férfit hallgattak ki gyanúsítottként, egyet közülük őrizetbe vettek. A fővárosi főügyészség szóvivője, Bagoly Bettina az RTL-nek elmondta, hogy

az őrizetbe vett férfi nem ismerte el vétségét – sőt, panasszal élt a gyanúsítás miatt.

Azt állította, hogy azért ütött, mert a másik család provokálta. A férfi korábban testi sértés miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott, próbaideje alatt követte el az újabb bűncselekményt. A Fővárosi Főügyészség lakóhelyre korlátozott bűnügyi felügyelet elrendelését indítványozta ellene.

Nyitókép: Lurdy Ház (Wikipédia)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 24. 09:07
Mi a faszt keresnek Magyarorszagon a buzulman gecik? A vétótlan köpcös geci azt hazudta, hogy ide nem jöhetnek a patkányok. De ismét kiderült, nem azt kell figyelni mit hazudik, hanem azt, amit csinál.
BAJA
2023. április 24. 08:38
köll ide a tökös srác, vigyék Olaszliszkára közmunkásnak
Mortis Rigor
2023. április 24. 06:16
A rasszizmus tudomány. Tudomásul kell venni, hogy az emberfajták leírásával foglalkozik. Erre a marhaságra fázik rá Európa, hogy a tudományt, áltudománynak állítják be. Nem csak kűlcsínben, de belbecsben is különböznek az emberek, még az europidok is, nemhogy az egyéb emberi rasszok. Mások a mentalitásaik is. Addig, amíg egy bevándorló kést ránt a sérelmek orvoslására, addig egy őslakos europid, megiszik egy korsó sört....
Namond
2023. április 24. 03:37
Miért nem utasították ki az első testi sértési esete után akár szír, akár libanoni? És most miért nem utasítják ki az összes résztvevőt családostól? Mi is ilyenkor a nemzeti érdek? Elnézni az ügyeskedő, korrupt, adócsaló, kereskedőnek álcázott arabok erőszakosságát? Ilyen szarok Orbán törvényei, 18 év kormányzási gyakorlat után?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!