Arany Csodaszarvas épül a volt Postapalota oldalában

2022. szeptember 06. 11:32

A magyarok „lélekvezető állata” a szecessziós épület kertjébe kerülhet hamarosan.

2022. szeptember 06. 11:32
null

Szőke Gábor Miklós szobrász a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy csodaszarvasszobrot épít az egykori Posta – ma már Buda Palotaként ismert szecessziós épület kertjében. Hozzátette a szobrás:  a magyarok lélekvezető állatát egy bronz szikla tetejére képzelte el, a szarvas testét több ezer bronz lemezből hajlítva.

Nyitókép: Szőke Gábor Miklós Facebook-oldala

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2022. szeptember 06. 22:01
csúf és drága giccs a műmítoszból - a mandiner csürhének pont megfelel
Autofocus
2022. szeptember 06. 20:00
1. A konzervativizmus nem jelent szükségszerű búcsút a jóízléstől. 2. Csipkebokor vessző. 3. Ha van Budapesten egy hely ahol garantáltan soha, de soha nem fogod látni a csillagokat, drágaművészúr a fényszennyezéstől, az a Széll Kálmán tér és környéke.
darling
2022. szeptember 06. 20:00
TIKITO MESTER egy fantasztikus szobrász! Vizuális és intellektuális élmény is egyben minden munkája! Élvezet a méhecske alkotása is a Csörsz u / Alkotás u sarkán! Csinálja csak SzGM az az Aranyszarvast! Gyönyörködni fog benne mindenki, aki arra jár!
Gyzoltan
2022. szeptember 06. 17:35
"Arany Csodaszarvas épül a volt Postapalota oldalában" Felháborító! Felháborító, hogy a Magyar Posta, amely még ma is a legtöbb embert foglalkoztatja, nem tudta megőrizni ősei örökségét, és elkótyavetyélte ezt a gyönyörű palotát, a Posta ikonikus épületét! Kik voltak azok a felelőtlen, vagy ellenséges kufárok, kik kiárulták azt, ami nyilván nem volt az övék! -mert a Postapalota mindnyájunk elfogadott közkincse volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!