Tűz ütött ki a budapesti Szent Imre kórházban, halálos áldozat is van

2022. január 23. 09:37

A lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották.

2022. január 23. 09:37
null

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a lángok a kórház egyik többszintes épületének földszintjén, egy detoxikáló helyiségben csaptak fel. A tűzoltók nagy erőkkel – 18 gépjárművel – vonultak a helyszínre, kezdték meg az oltást és az életmentést.    

A szóvivő tájékoztatása szerint a tüzet kora délelőttre eloltották, megakadályozva a lángok továbbterjedését. Az épületből 56 beteget kellett áthelyezni. Az MTI a helyszínen úgy értesült, hogy a tűz egy halálos áldozatot követelt.

(MTI)

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Járványfigyelő
2022. január 25. 08:17
Lehet, lottóznom kéne, bár erősen kitalálható volt. Jellemző a Blikk címe, szerintük az oxigén okozta a tüzet, nem a részeg nő.. https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/tuz-korhaz-halal-eges/ffx3fs9?sl_ps=d_6
llnnhegyi
2022. január 23. 11:34
Ferkó! Már szóltunk többször: Sok az alkohol nálad. Még a nyílt utcán is begyullad benned! Lassabban,kevesebbet, sokkal kevesebbet! Tájékoztatás: A Ferkó név, Gyurcsány Ferenc DK elnököt takarja! Egy kanna bor után már ne igyál whiskyt délelőtt.
Ízisz
2022. január 23. 10:53
Kérdezzük már meg lopcsótányferkót, makimajmot így akarnak megint kórházakat megszüntetni???
Armageddon
2022. január 23. 10:33
Amióta alapvető népélelmezési cikk lett a pálesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!