Lantos Gabriella szerint az Orbán-kormány miatt fulladt bele a testvérpár a Balatonba

2021. július 26. 11:29

Közösségi oldalán tette közzé okfejtését az Új Világ Néppárt elnökségi tagja, de hamar törölte is posztját.

2021. július 26. 11:29
null

Mint arról mi is beszámoltunk, egyszerre veszthette életét vasárnap délután a Balatonban egy testvérpár. A 13 éves fiú életét nem tudták megmenteni, 17 éves testvérének holttestét csak órákkal később találták meg.

„Tizenévesek, pont, mint az Orbán-kormány” – kezdte okfejtését a tragédiáról Lantos Gabriella, aki egyébként saját oldalán egészségpolitikusként hivatkozik magára. Szerinte a kormány stadionokra költött, és, mint fogalmazott, 

azokban a tinédzsereket nem tanították meg úszni”.

Lantos Gabriella azt is írta bejegyzésében: „Milyen ország az, ahol iskolás gyerekek nem tudnak úszni? Legalább annyira, hogy egy balatoni nyaralást túléljenek? Mégis, a kormány mivel töltötte az elmúlt 11 évet?”

Az Új Világ Néppárt elnökségi tagja azóta törölte posztját, amelyet alább megtekinthetnek teljes terjedelmében: 

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaconda
2021. augusztus 08. 11:49
Én kibírnám, ha nem írnátok többet erről az agyhalottról (sem).
robbag
2021. július 27. 11:44
Lantos Gabriella szégyellje magát! Ma kiderült - a 24.hu-nak nyilatkozott a szerencsétlen fiúk édesapja -, hogy a gyerekek TUDTAK ÚSZNI! Hozzáteszi az apa, hogy "nem versenyszerűen", de tudtak úszni a fiúk. Egyébként meg a gyerekek már alsó tagozatban az órarendi órák keretein belül tanulnak úszni, épültek uszodák. Lantos Gabriella kiírta magát a tisztességes emberek sorából.
megalodon
2021. július 27. 11:05
Balaton parti általános iskolába jártam, aminek akkor nem volt uszódája. De a balatonban sem tanítottak testnevelési órán úyzni senkit. Külön nyári pénzes oktatás, az volt. Persze renveteg fölösleges dolog volt tesi órán, de úszás okzatás nem! Igaz ennek 40 éve.
cs.laura
2021. július 27. 09:31
Éppen a Fidesz kormány fordít gondot a gyerekek úszás oktatására, 150 tanuszoda építése van folyamatban és ugyan ennyi új tornaterem is épül! Több városban építettek új uszodát, strandot v. renoválták a régi a Gyurcsány kormány idejében bezártakat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!