Tüdőgyulladást kapott Törőcsik Mari

2021. március 24. 07:40

Unokája állítása szerin a színésznő jelenlegi állapota stabil.

2021. március 24. 07:40
null

A Blikk számolt be arról, hogy Törőcsik Mari tüdőgyulladással került kórházba. A 85 éves színésznő két hete került a kórházba hőemelkedéssel, azóta megfigyelés alatt van.

A bulvárlap beszámolt arról is, hogy a rokonai aggódnak a színésznőért, mivel az ő korában minden egészségügyi probléma komoly gondot okozhat. A színésznő unokája, Járai Máté a Blikknek úgy nyilatkozott: a nagymamája állapota jelenleg stabil. Mint mondta: „Az eredményei hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos, nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból.

A lap megkereste Bodrogi Gyulát, Törőcsik Mari volt férjét is legjobb barátját, aki már hetek óta nem tudott beszélni a színésznővel. Mint mondta: „Sajnos, nem tudták neki odaadni a telefont, az ápolójával, Tamással beszéltem. Azt mondta, Mari jobban van, de azért azt gondolom, ha teljesen jól lenne, akkor ezt már ő maga mondaná el nekem. Biztosan megviseli a tüdőgyulladás, megterhelő lehet ez neki”.

Kép forrás: Zih Zsolt / MTI

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. március 24. 14:44
mielőbbi jobbulást kivánunk
Kanmacska
2021. március 24. 12:41
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Sulammit
2021. március 24. 11:41
Egy élő legenda vagy. Jó lenne, ha még köztünk maradnál. Úgyhogy gyógyulj meg kérlek!
szarcsi1
2021. március 24. 11:09
Ebben a korban a tüdőgyulladás veszélyes. Mihamarabbi gyógyulást kívánok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!