Elárulta az Ötöslottó nyertese, mire költi nyereményét

2021. március 18. 09:13

Közel 4 milliárd forintot nyert a szerencsés játékos.

2021. március 18. 09:13
null

A tavalyi év december 19-ei sorsolásán megszületett az Ötöslottó több mint 63 éves történetének ötödik legmagasabb nyereménye, a szerencsés játékos összesen 3,959 milliárd forintot nyert – írja a Pénzcentrum. A játékos 2; 19; 27; 29; 86 számokkal nyert. A Szerencsejáték Zrt. nyertesekre vonatkozó anonim kérdőívét is készségesen kitöltötte, a vállalat általános gyakorlatának részeként ezzel a kérdőívvel biztosít lehetőséget a nyertesnek, hogy információkat oszthasson meg saját magáról, terveiről, illetve játékszisztémájáról.

A válaszaiból megtudható, hogy még soha nem nyert hasonlóan magas összeget, valamint hogy hol önállóan, hol pedig a barátaival együtt szokott játszani. Az viszont továbbra is rejtély, hogy a mostani nyereményén kell-e osztoznia valamelyik ismerősével, vagy pedig a teljes összegről egyedül ő rendelkezik. Elárulta továbbá azt is, hogy Budapesten adta fel a szelvényét. A számokhoz személyes kötődés is fűzi; hiszen megtalálhatóak köztük hozzátartozóinak születési dátumai, valamint élete fontos eseményeinek időpontjai is, így nem meglepő, hogy mindig ugyanazt az 5 számot játssza meg.

A játékos az internetről tudta meg, hogy nyert, és azt is bevallotta, hogy az örömtől és meglepettségtől sokáig képtelen volt megszólalni. Elsőként a közeli családtagjaival közölte a jó hírt, akikkel megosztja majd a nyereményét. Az Ötöslottó ötödik legnagyobb nyertese arra számít, hogy az élete nem fog teljes mértékben átalakulni a nyereménynek köszönhetően, azonban tisztában van azzal, hogy a körülményei változni fognak.

És hogy mire költi a nyereményét? A játékos elmondása szerint első helyen konyhai eszközök és berendezések szerepelnek, de a későbbiekben új ingatlant és gépjárművet is szívesen vásárolna. Hosszabb távon a befektetést is fontolóra veszi, amelyhez szakember segítségét szeretné igénybe venni. Arra a kérdésre, hogy folytatja-e a lottózást igennel válaszolt, de azt is hozzátette, hogy most tart egy kis szünetet.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. március 18. 20:59
bájos.
lynx
2021. március 18. 14:58
Hát én dolgoznék tovább. Minden nap bemennék a bankba és megszámolnám. Nehogy már a kamatokat elfelejtsék mellé tenni!
nempolitizálok
2021. március 18. 13:56
A nagy szart költeném "befektetési szakemberekre". Vennék egy csomó ingatlant, rábíznám őket egy irodára, ügyintézés, pénzbeszedés. De még ezt is nagyon óvatosan szétosztva pár nagyobb település között. Nem nagy haszon kell, hanem kisebb, de hosszútávú. Ennyit a tőkéről, a többit egyszerűen szép lassan felélném. Nem rázzuk a rongyot, nem megyünk Budára a hegyre gazdag embernek, ahol a többi idiótának naponta kell bizonyítgatni, hanem veszünk egy csendes XV, XVI.XVII kerületi ingatlan, szép nagy, de nem gigantikus telekkel, ahol bőven elfér egy 25 m. úszómedence, az autóink, mintegy besímulunk a többi hasonló közé. Utazgatunk, élünk a hobbinknak, értelmes helyi civil szervezetbe lépünk be, ahol dolgozunk, és persze mélyen eltitkoljuk, hogy nyertünk a lóttón.
az ember
2021. március 18. 11:12
Innentől sok rokon, ismerős fogja a kegyeit keresni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!