164 millió forint hiányzik Zsombor kezeléséhez

2021. február 08. 21:50

Négy hónapja maradt az SMA-s beteg kisfiúnak, Zsombornak, hogy megkapja az életmentő génterápiát.

2021. február 08. 21:50
null

A gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenvedő kazincbarcikai gyermeknek folyamatos fájdalmai vannak, így egyetlen remény maradt, ami megmentheti az életét, ez pedig az említett génterápia – írja a Tények weboldala. A család eddig 565 millió forint támogatást kapott, viszont négy hónapon belül ég mindig össze kell gyűjteni 164 millió forintot, hogy megkaphassa a génterápiát. Mint a Tények írja: a család kitartó, de nagyon bizonytalan, hogy sikerül-e a maradék összeget összegyűjteniük.

Nyitókép: YouTube

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nana_81
2021. február 09. 10:39
Tisztelettel javaslom, hogy aki azért nem támogatná ezt a kisfiút, mert "ennyi pénzből sokkal több ember sorsán lehetne javítani" (ami végül is egy érvényes felvetés), az akkor legyen annyira következetes, hogy ezt tegye is meg. A lehetőségei határain belül utaljon Böjte Csabának, vagy bárhova, ahol úgy gondolja, hogy jobban hasznosul a pénz. Zsombiék számlaszáma egyébként itt megtalálható :) https://smazsombor.webnode.hu/ 
buckafej
2021. február 09. 09:01
Nem, nem volt. De igyekszem megérteni a szülőt, aki mindent megtenne a gyermekéért és belekapaszkodik az utolsó szalmaszálba is. Emberileg ez érthető. És azt hiszem a helyes reakció az, hogy ad pénzt az ember, vagy nem ad és továbblapoz. De fikázni, okoskodni, odamondogatni szerintem nem emberséges.
flesh ripper
2021. február 09. 08:18
Számlaszám?
Illieral
2021. február 09. 07:28
Nem tudna m'r ay Europai Biyotss'g vagy valaki odahatni, hogy egy egy ilyen kerülhessen ennyibe? OK, hogy vannak dárga kezelések, na de ez majd 1 milliárd Forint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!