Megfázás ellen használt gyógynövényről derült ki, hogy oldja a szorongást

2021. január 27. 15:54

A magyar kutatás vezetője Prof. Dr. Haller József neurobiológus, a Drogkutató Intézet igazgatója volt.

2021. január 27. 15:54
null

A tradicionális gyógyászat már régóta ismeri az Echinacea (kasvirág) áldásos hatásait, amelyek a nátha és a megfázás enyhítésére szolgálnak – írja a Mindset Pszichológia. Magyar kutatók azonban az utóbbi 10 évben rájöttek, hogy néhány különleges fajtája hatásosan csökkenti a szorongást. A felfedezés a Drogkutató Intézet igazgatójának, Prof. Dr. Haller József neurobiológusnak és társainak munkáját dicséri.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. január 27. 23:34
A szorongást az alkohol is oldja..
duzur
2021. január 27. 17:18
Többféle van, ha igaz. Konkrétan melyikröl van szó ? Ennek, mi a pontos latin elnevezése ?
bpe
2021. január 27. 17:11
"A kutatások nyomán kifejlesztettek egy szorongásoldó, gyógynövényes készítményt, amelyet azóta az USA-ban és Kanadában AnxioCalm néven forgalmaznak, illetve folyamatban van az európai étrend-kiegészítőként való engedélyeztetése is (AnxioControl néven). A sikerességét az is mutatja, hogy meredeken nőtt rá a kereslet az elmúlt években, most már mintegy évi 10 millió tablettát adnak el belőle." https://hu.iherb.com/pr/europh.. "Date First Available: April 2010" egen, full mai hír, csak úgy ripeg-ropog.. . ami mai belőle az az, h nem az egedélyezés van folyamatban, hanem épp most vezetik be itthon: http://shop.anxiocontrol.hu/An..
rovan
2021. január 27. 17:03
Kasvirág és D-vitamin oszt jónapot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!