Varga Judit félmilliót adományoz a Szent László és a Szent István Kórháznak

2020. március 16. 14:34

A frontvonalban lévőknek minden segítség jól jöhet – írta az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán.

2020. március 16. 14:34

Varga Judit igazságügyi miniszter családja nevében félmillió forintot ajánlott fel a Szent László és a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak. A frontvonalban lévőknek minden segítség jól jöhet – tette hozzá Varga, aki Facebook posztban jelentette be az adományt.

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Elmer
2020. március 16. 16:02
Varga Judit félmilliót adományoz a Szent László és a Szent István Kórháznak2 már fejformára különb, mint a Sorosnémberek...
koronaszepe
2020. március 16. 15:57
"Ügyeljetek, hogy a jót ne az emberek szeme láttára tegyétek, azért, hogy lássanak benneteket. Így semmi jutalom nem vár rátok mennyei Atyátoknál. 2Amikor tehát alamizsnát adsz, ne kürtöltess magad előtt, mint a képmutatók teszik a zsinagógában és az utcán, hogy dicsérjék őket az emberek! Bizony mondom nektek: megkapták jutalmukat. 3Te úgy adj alamizsnát, hogy ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb. 4Így alamizsnád titokban marad, és Atyád, aki a rejtekben is lát, megjutalmaz. "
holder
2020. március 16. 15:07
Teljesen felesleges a felajánlás - minden pénz megvan a védekezéshez. Vagy Varga Judit sem érti vagy hisz a miniszterelnöknek. "Ami az egészségügyi védekezéshez szükséges forrásokat illeti, a kormányfő szerint itt valami félreértés lehet, hiszen felülről nyitott, korlátlan költségvetési keret áll rendelkezésre. A védekezéshez szükséges minden költségvetési forrás nemcsak rendelkezésre áll, hanem gyorsan és azonnal igénybe vehető is"
Lion
2020. március 16. 14:56
Hol van ilyenkor a híres amerikai-nagyar filantróp?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!