Koronavírus – A Honvédkórház hétfőtől elővizsgálati pontot működtet

2020. március 15. 16:29

A járó- és fekvőbeteg ellátást csak vizsgálatot követően lehet igénybe venni.

2020. március 15. 16:29

A koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel március 16-tól elővizsgálati pontot működtet a budapesti Honvédkórház Róbert Károly körúti székhelyén. Az intézmény vasárnapi közleményében azt írta: a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyén kizárólag az elővizsgálati ponton történő áthaladást követően lehet igénybe venni minden járó- és fekvőbeteg ellátást.

Az elővizsgálat lázmérésből és kérdőív kitöltéséből áll, amely mindenkinek kötelező. Ennek bevezetése miatt rövid idővel megnőhet a várakozási idő, ezért arra kérik az előjegyzett időponttal rendelkező betegeket, hogy a megadott időpontnál 30 perccel korábban érkezzenek.

A járó- és fekvőbeteg-ellátó szakrendelések, szakambulanciák és a fekvőbeteg osztályok, valamint a diagnosztikai ellátások szolgáltatásait kizárólag azok vehetik igénybe, akiknél nem merül fel a koronavírus-fertőzés gyanúja. Ellenkező esetben a beteg további vizsgálata a kórház Sürgősségi Centrumában történik – közölték. 

(MTI)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smunyo
2020. március 16. 08:48
érveid száma : zéró , de a bunkóságod maximumon !
Berecskereki
2020. március 15. 16:56
Az OPNI-t is meg kellene nyitni és oda be lehetne szállásolni az ellenzéket. Gyurcsány lehetne a gondnok elnöki beosztásban, a sleppje meg miniszterek lehetnének. Akkor talán lenyugodnának.
hóhérjóska
2020. március 15. 16:48
1 hely 10 000 000 emberre?
3M..
2020. március 15. 16:35
Csak a szegényeknek kell karanténba vonulniuk? "Vajon Pintér is kap két hét karantént? Ugyanis koronavírusos marokkói miniszterrel parolázott." https://kuruc.info/r/2/209507/ Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!