Migránsultimátum: Ha nem nyílnak a kapuk, ledöntjük

2015. szeptember 17. 09:27

A migránsok mintegy száz fős kemény magja ultimátum adott, miután megrohamozta a röszkei határátkelőt szerdán. A menekültek ledöntötték a kerítést, de a magyar rendőrök visszaszorították őket.

2015. szeptember 17. 09:27

Szerdán fél három körül kövekkel és betondarabokkal indult meg az első roham a kerítés ellen, amire a rendőrök könnygázzal és vízágyúval válaszoltak. Egy idő után a magyar oldalon páncélozott járművek kíséretében megjelentek a rohamrendőrök, mivel az egyre agresszívebb tömeg gumiabroncsokat kezdett égetni. A nagy felfordulás közepette egy terhes menekült asszonynál beindult a szülés. A nap folyamán két gyermeket is átdobtak a kerítésen, őket kórházban ápolják.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2015. szeptember 17. 12:47
Meg kell őket érteni hiszen nagy vendégszeretetre vágynak..
Türelem
2015. szeptember 17. 12:28
Csőre tölts, s folyamatos géppuskatűz a határral párhuzamosan.
Csigorin
2015. szeptember 17. 10:47
Jegyzeket kell intezni a szerb kormanyhoz, hogy hatarainkat Szerbia felol tamadas erte. Amennyiben az ilyen incidenseket nem fekezik meg, ugy kenytelenek leszunk a kovetkezteteseket levonni, valamint a NATO 5. cikkelye alapjan a tamadasrol a tobbi tagallamot ertesiteni... Egybol ott teremne parezer szerb rendor aki helyreteszi oket.
3M..
2015. szeptember 17. 10:40
Az iszlám terjesztése a migránsok célja. http://www.balrad.com/index.php/2015/09/17/az-iszlam-terjesztese-a-migransok-celja/ Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!