Már irtják a szúnyogokat

2014. június 24. 09:14

Másfél milliárdért irtják idén a szúnyogokat, az egyik nyertes konzorcium vezetője egy volt fideszes országgyűlési képviselő.

2014. június 24. 09:14

Az enyhe tél miatt új szúnyogfajok is megjelentek, amelyek akár trópusi betegségeket is terjeszthetnek, de a „hazai” fajokból is bőven van. Vannak olyan területek, ahol óránként akár 50 csípést is „szerezhet” az arra járó.

Az idei szúnyogirtás hétfőn kezdődött, összesen másfél milliárd forintot biztosít rá a költségvetést. Az irtással kapcsolatos munkálatokat végző konzorciumokat gyorsított közbeszerzési eljárás során választották ki. Az egyikük az irtást végzi, a másik a visszaellenőrzést. Az RTL Klub itt is megtalálta a fideszes szálat: az interjú készítése során ugyanis rájöttek, hogy a visszaellenőrzést végző konzorcium vezetője, Sáringer-Kenyeres Tamás az előző ciklusban fideszes országgyűlési képviselő volt.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2014. június 24. 19:30
Ha rajtam múlna senki sem irtana szúnyogot. Agyoncsapni persze lehetne, amelyik támad. :)
Akitlosz
2014. június 24. 19:22
Olvasom a címet "Már irtják a szúnyogokat" s látom csak piros szavazatokat kapott, s nem értem miért. Rákattintok a cikkre "Másfél milliárdért irtják idén a szúnyogokat, az egyik nyertes konzorcium vezetője egy volt fideszes országgyűlési képviselő." Hja, hát így már világos!
atila68
2014. június 24. 16:38
Mi a hír?
öszödibeszéd
2014. június 24. 13:41
az EGYIK nyertes...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!