Fidesz: Az EP is elismeri, amit a dohányzás visszaszorításáért teszünk

2013. október 08. 19:48

A Fidesz úgy véli, nem csupán az Egészségügyi Világszervezet (WHO), de már az Európai Parlament is elismeri a magyar kormánynak a dohányzás visszaszorításáért tett lépéseit.

2013. október 08. 19:48

A Fidesz sajtóiroda keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye kiemeli, hogy ma már egyre több a tisztább és egészségesebb levegőjű közösségi tér, és minden remény megvan arra, hogy egyre több lesz a nemdohányzó, egészségesebb magyar édesanya, édesapa és fiatal is.

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a dohányzás visszaszorítása, a nemdohányzók védelme érdekében végzett munkájáért vett át díjat a Parlamentben Margaret Chantól, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatójától, aki hangsúlyozta: Orbán Viktornak megvolt a bátorsága ahhoz, hogy szembeszálljon a dohányzással és védje országa állampolgárainak egészségét. A főigazgatói díj átadása előtt úgy fogalmazott: elismerendő a miniszterelnök győzelme „a dohányipar taktikái” ellen.

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. október 09. 08:41
"minden remény megvan arra, hogy egyre több lesz a nemdohányzó, egészségesebb magyar édesanya, édesapa és fiatal is." Ha képes valaki hosszú távon gondolkodni, túltenni magát a napi politikai acsarkodáson, akkor ellenzékiként is örömmel kell üdvözölje ezt a sikert. Különös tekintettel arra, hogy lett volna alkalma hasonló sikereket elérni. De sajnos mással voltak elfoglalva. Még a merkantilista szemléletű liberálisok is be kellene lássák, hogy a sok százezer visszatartott vagy leszoktatott, munkaképes, egészséges ember milliárdokat hoz a magyar gazdaságnak, és ugyancsak milliárdokat érő orvosi ellátást takarít meg.
krisztoforo48
2013. október 09. 08:06
Talán jobban kellene arra figyelni,amit az állampolgárok mondanak!
Nemzeti Mutyikos
2013. október 08. 22:48
nagy kope ez a WHO! oda szurnak ahol orbannak a legjobban faj. beledorgolik az orrat a sajat szaraba, hogy azt is elkurta, hogy a haveroknak atjatszak az egesz piacot. hiszen csufosan megbukott a regen jol mukodo trafik biznisz.
*ufó*
2013. október 08. 21:05
most akkor mégis számít, hogy mit mond az ep ? vagy mivan mivan ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!